Elektrische installaties

De elektriciteitswerkplaats van VENTFIELD zorgt voor de ontwikkeling, het ontwerp, de realisatie en de implementatie van al uw elektrische installaties.
Schakelborden met om het even welk vermogen kunnen worden geïnstalleerd op uw uitrusting, waaronder skids en verwarmingsgroepen of op installaties van derden.

We zorgen voor een complete elektrische installatie, van A tot Z, op gelijk welke site, vanaf de laagspanningskast tot het laatste lichtpunt.

Ons sterke punt: we beschikken intern over een elektriciteitswerkplaats, waar alle installaties kunnen worden ontwikkeld, getekend (in 2 en 3D), gerealiseerd, geïnstalleerd en met elkaar verbonden.

Onze belangrijkste troef: we kunnen een totaaloplossing bieden dankzij onze verschillende specialisaties (leidingen, HVAC en hernieuwbare energie). Samen met de verwarmingsketel, de ventilatiegroep, de warmtepomp, de koelskid, etc. leveren we altijd de juiste elektriciteitskast, die we volledig in onze werkplaats realiseren zodat ze onmiddellijk operationeel is.

Bovendien beschikken de skids die wij maken over een eigen elektriciteitskast, ontwikkeld en gefabriceerd in onze werkplaats. De elektriciteitskast is bekabeld en verbonden; ze moet enkel nog worden aangesloten en de skid is operationeel.

Ten slotte ontwikkelen we ook domotica voor de tertiaire sector. We hebben trouwens onze nieuwe kantoren uitgerust met deze performante technologie, die ondertussen zeer betaalbaar is geworden.Onze realisaties
Onze realisaties COUCOU

Ontdek enkele voorbeelden van onze realisaties