Energieoplossingen

Geothermische of aerothermische warmtepompen, hybride warmtepompen (combinatie geothermie en aerothermie) of warmtepompen die aan een cogeneratiesysteem zijn gekoppeld: we bieden tal van energieoplossingen aan, aangepast aan elke specifieke situatie.

Onze specialisatie: hybride systemen, een unieke aanpak voor een optimaal gebruik van de hulpbronnen. Dankzij hun hoge prestatiecoëfficiënt bieden onze systemen een heel interessant alternatief voor klassieke verwarmingsketels.

Onze filosofie: uw vraag en uw behoeften in hun totaliteit analyseren. Er wordt met alle parameters rekening gehouden om u de beste oplossing voor te stellen en u de beste return on investment te garanderen.

De gekozen optie (geothermie, aerothermie, hybride of gekoppeld aan een cogenerator) zal afhankelijk zijn van:

  • het resultaat van de studie (productie van warm of koud water, warm sanitair water, etc.),
  • de bestaande situatie (oppervlakkig of bedekt, reeds geïnstalleerde installatie,...),
  • de beste verhouding tussen de investering die u moet doen en de verwachte daling van uw energiekosten.

Voor de geothermie hebben we een partnership gesloten met Geo-Green, gespecialiseerd in geothermische boringen.

Een oplossing voor elke toepassing

De geothermische of aerothermische warmtepompen die wij installeren, zijn geschikt voor temperaturen tot 75 °C. Ze zijn omkeerbaar en kunnen tegelijkertijd warm en koud water en sanitair water produceren.

De hybride systemen combineren alle voordelen van geothermie en aerothermie. Deze innovatieve combinatie biedt het beste van twee werelden en garandeert een optimaal gebruik van de hulpbronnen. Deze optie kan dus heel rendabel blijken.

De warmtepompen die gekoppeld zijn aan een cogeneratiesysteem vormen de winnende combinatie voor gemengd gebruik (koud en warm, lage en hoge temperatuur). Ze zijn de ideale oplossing bij een groot verbruik, bijvoorbeeld in fabrieken of kantoorgebouwen. Bovendien vergroot het cogeneratiesysteem uw energieonafhankelijkheid nog meer: de cogenerator neemt het over in geval van een kortsluiting (veiligheid) en de geproduceerde elektriciteit kan voor uw eigen verbruik worden gebruikt of naar het distributienet worden geleid (besparing).

Kwaliteit, betrouwbaarheid, prestaties, onbetwistbare troeven

Onze energieoplossingen zijn ontwikkeld en gefabriceerd om u verschillende voordelen te bieden.

  • Van hoogwaardig materiaal: al onze warmtepompen zijn gemaakt met innovatief en krachtig materiaal.
  • Betrouwbaarheid: het materiaal is getest in extreme omstandigheden.
  • Superieure prestaties: onze oplossingen garanderen een optimaal gebruik van de hulpbronnen.
  • Gebruikscomfort: maximale geluiddemping voor een stil gebruik, warmte- en kouderegeling om het hele jaar door een constante temperatuur te garanderen.
Onze realisaties
Onze realisaties COUCOU

Ontdek enkele voorbeelden van onze realisaties