Op basis van een 360°-aanpak en een grote expertise biedt VENTFIELD traditionele of innovatieve oplossingen aan om de energieprestaties van uw gebouw te verbeteren.

360°-aanpak 

Van de ontwikkeling over de realisatie, de installatie en het onderhoud tot het autonoom beheer, is VENTFIELD de partner voor al uw technische installaties.

Prestaties

Onze aanpak: geschikte oplossingen toepassen die milieuvriendelijker, rendabeler en comfortabeler zijn en een grotere energieonafhankelijkheid garanderen.

Expertise

Onze expertise en knowhow garanderen u een krachtige oplossing, die ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd wordt volgens de regels van de kunst.

Onze beroepen
Ventfield
Onze beroepen

Energieoplossingen

Energieoplossingen

Met onze systemen profiteert u van toonaangevende technologieën die milieuvriendelijker, comfortabeler en zuiniger zijn en een grotere energieonafhankelijkheid garanderen. Na de analyse van uw behoeften en energiekosten, stelt VENTFIELD u krachtige installaties voor die de traditionele verwarmingsketels op een voordelige manier vervangen. Onze energieoplossingen, op basis van het gebruik van hernieuwbare energie, beperken het verbruik van fossiele energiebronnen en de productie van CO2.

Energieoplossingen
Energieoplossingen
Meer weten

over onze energieoplossingen

HVAC

HVAC

VENTFIELD biedt oplossingen om het rendement en de prijs-kwaliteitverhouding te verbeteren van een verwarmingsinstallatie, ventilatie- of afkoelsysteem, en dat vooral in industriële en tertiaire sectoren (kantoren, rusthuizen, autodealers ...).
Onze complete en op maat gemaakte systemen omvatten de installaties, de leidingen, de bekleding, het schakelbord en de regeling. Dus slechts één tussenkomende partij, één enkele contactpersoon die alles beheert.

HVAC
HVAC
Meer weten

over onze HVAC-oplossingen

Industriële leidingen

Industriële leidingen

Wij ontwikkelen, monteren, fabriceren en installeren leidingen, voornamelijk van roestvast staal, die geschikt zijn voor alle soorten omgevingen en die voldoen aan de meest strenge technische vereisten.
Voor uw leidingen voor de koeling of het transport van vloeistof ontwikkelen en fabriceren we skids die zijn aangepast aan uw behoeften.
Profiteer van de expertise van VENTFIELD voor een totaalbeheer van het proces, gaande van de studie, de ontwikkeling en het 3D-ontwerp voor nauwkeurige validatie van de technische opties, tot de uitvoering ervan.

Industriële leidingen
Industriële leidingen
Meer weten

over ons aanbod leidingen en onze skids

Elektrische en domotica-installaties

Elektrische en domotica-installaties

Ontwikkeling, realisatie en implementatie van schakelkasten met alle vermogens : lage en gemiddelde spanningen voor de schakelkasten en de bekabeling. VENTFIELD stelt verschillende opties voor afhankelijk van uw behoeften: integratie van de elektriciteit in een project of concept en realisatie van autonome elektrische installaties, eventueel aangevuld met domotica.

Elektrische en domotica-installaties
Elektrische en domotica-installaties
Meer weten

over onze elektrische installaties