HVAC

Verwarming, ventilatie of airconditioning, onze expertise en onze knowhow staan al meer dan 30 jaar tot uw dienst bij de installatie van warmte- of koudegroepen en betrouwbare en krachtige ventilatiesystemen. Van de studie over de ontwikkeling tot de realisatie, wij zorgen voor alles en leveren u een gebruiksklare oplossing.

Naast de innovatieve oplossingen op het gebied van hernieuwbare energie die we ontwikkelen (warmtepompen gekoppeld aan een cogeneratie-installatie, met of zonder hulp van de geothermie), zijn we ook heel actief in de 'traditionele' HVAC-sector.

Verschillende bedrijven moeten regelmatig een bestaand toestel vervangen (verwarmingsketel, luchtverhitter, koelinstallatie,...).
In dat geval analyseert ons studiebureau de specifieke behoeften van de klant, ontwikkelt, dimensioneert en tekent de geschikte installatie, laat de oplossing valideren en installeert ze volledig.

VENTFIELD selecteert de vereiste uitrusting, bestelt en installeert ze.
Wij zorgen voor de volledige montage van de installatie: plaatsing van de verwarmingsketel of ventilatiegroep, leidingen, bekledingen en elektriciteitskast. Geen verschillende bedrijven, maar slechts een gesprekspartner, die verantwoordelijk is voor de volledige werf.
Elke fase (plaatsing, aansluiting, ingebruikstelling) wordt uitgevoerd door bekwame professionals.

We handelen soms ook als onderaannemer, voor een deel van de werken (bijvoorbeeld de plaatsing van de leidingen of de bekleding of de fabricage en de aansluiting van de elektriciteitskast) als de algemene aannemer niet over de geschikte deskundigheid in bepaalde domeinen beschikt.Onze realisaties
Onze realisaties COUCOU

Ontdek enkele voorbeelden van onze realisaties